İstanbul’un en büyük AVM’si

İstanbul’da pek çok alışveriş merkezi var. Peki İstanbul’daki en büyük AVM hangisi? İstanbul’daki tüm alışveriş merkezlerini inceledik ve İstanbul’un en büyük AVM’lerini içeren bir liste hazırladık.

İstanbul’da kurulu olduğu alan büyüklüğü ve mağaza sayısı açısından en büyük AVM’lerin hangisi olduğunu araştırdık ve burada en büyük ilk 5 AVM’yi bir araya getirdik.

1. Forum İstanbul

forum-i̇stanbul

Bayrampaşa’da bulunan Forum İstanbul, 30 bin metrekarelik alanda 286 mağazasıyla yalnız İstanbul’un değil, aynı zamanda Türkiye’nin ve Avrupa’nın da en büyük AVM’si konumunda. LEGOLAND® Discovery Center, SEA LIFE Istanbul Akvaryum ve 10 sinema salonu ile Forum İstanbul, bir AVM’de olması beklenen özelliklerin fazlasına sahip. Yol tarifi için harita bağlantısı.

2. Mall Of İstanbul

mall-of-i̇stanbul

Başakşehir’de bulunan Mall Of İstanbul, 365 mağazası, 16 sinema salonu ile İstanbul’un en büyük AVM’lerinden biri konumunda. Herkesin beğenisine uygun çeşitli restoranları, interaktif bir müzesi ile fonksiyonel bir alışveriş merkezidir. Yol tarifi için harita bağlantısı.

3. Marmara Forum

Marmara-Forum

Bakırköy’de bulunan Marmara Forum, 135 bin metrekarelik mağaza alanı, 300 mağazası, 16 sinema salonu ile hizmet veren, İstanbul’un en büyük AVM’lerinden biri konumunda. Aynı zamanda bünyesinde çok sayıda oyuncak mağazası ve çocuk oyun alanını barındıran Marmara Forum, çocuklu aileler için de tercih edilen AVM’lerden biri olmayı başarıyor. Yol tarifi için harita bağlantısı.

4. Cevahir AVM

Cevahir-AVM

Şişli’de bulunan Cevahir AVM, 200 den fazla mağazası, sinema salonu, restoranları ve eğlence merkezleriyle eksiksiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. İlk yapıldığı zaman Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük AVM’si olan Cevahir AVM, günümüzde de en büyük AVM’lerden biri olma özelliğini koruyor. Yol tarifi için harita bağlantısı.

5. Torium AVM

Torium-AVM

Esenyurt’ta bulunan Torium AVM, 180 mağaza ile hizmet veriyor. Alışveriş deneyimini eğlenceye çevirecek çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapan Torium AVM, İstanbul’un en büyük AVM’lerinden biri olarak dikkat çekiyor. Yol tarifi için harita bağlantısı.