İstanbul’da Et ve Süt Kurumu nerede?

Et ve Süt Kurumu, Türkiye’de uygun fiyatlı et satın almak isteyenlerin tercih ettiği bir devlet kurumudur. Et ve Süt Kurumu, 1952 yılında Et ve Balık Kurumu adıyla kurulmuştur.

Et ve Süt Kurumu’nun Türkiye’nin çeşitli yerlerinde mağazaları bulunmaktadır ve buna İstanbul da dahildir. Et ve Süt Kurumu, İstanbul’da sadece bir mağazaya sahiptir. Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip olan ili olmasına rağmen, Et ve Süt Kurumu’nun İstanbul’da mağaza sayısı bir adettir. Peki İstanbul’da Et ve Süt Kurumu nerede?

Et ve Süt Kurumu’nun İstanbul’daki mağazası, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda, Beylikdüzü ilçesindedir. Et ve Süt Kurumu İstanbul Et İşletme Müdürlüğü’nün tam adresi ve iletişim bilgileri şöyledir:

Günümüzde Et ve Süt Kurumu, et işleme tesislerini hijyenik koşullarda kaliteli et üretmek amacıyla işleterek faaliyetlerine devam etmektedir. Veteriner hekim kontrolünde büyükbaş hayvan satın alımı ve kesimi ile et ürünlerinin uygun fiyatla vatandaşlara sunulmasını sağlamaktadır.

Et ve Süt Kurumu’nun ana misyonu, Türkiye’deki hayvancılık sektörünce düzenleyici olarak rol üstlenmek ve sektörün istikrarlı gelişimine yardımcı olmaktır. Üretimde sürekliliği sağlamak için garantili pazar sunmayı amaçlayan kurum, sosyal ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmaktadır.