Olivium Outlet Center nerede, nasıl gidilir?

Olivium Outlet Center hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Olivium Outlet Center, Zeytinburnu'nda yer alan büyük bir AVM'dir. 2000 yılında açılan Olivium Outlet Center, İstanbul'un ilk outleti olarak bilinir. 800 araçlık otoparkı olan AVM, özellikle Salı ve Pazar günleri gerçekleştirilen indirim günleri ile çok sayıda alışveriş meraklısının ilgisini çekmeyi başarıyor. Metro, Marmaray, Metrobüs, Tramvay ve otobüs ile ulaşımı kolay olan Olivium Outlet Center, Zeytinburnu Millet Bahçesi'ne yakın bir konumda bulunuyor.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Marmaray ile gitmek için Kazlıçeşme istasyonunda inin ve Zübeyde Hanım Caddesi boyunca ilerleyin ve 40. sokaktan yukarı doğru yürüyün.
  2. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı ile gitmek isterseniz, Seyıtnızam-Akşemsettın durağında inin ve 101. sokak üzerinden güneye doğru yürüyün.
  3. Metrobüsle Zeytinburnu durağına inip buradan otobüs veya minibüsle aktarma yapabilirsiniz.
  4. Metro ile M1A Yenikapı – Atatürk Havalimanı Metro Hattı ile Zeytinburnun durağında inip buradan kalkan otobüs veya minibüsle aktarma yapabilirsiniz.