Vadistanbul Alışveriş Merkezi nerede, nasıl gidilir?

Vadistanbul Alışveriş Merkezi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul Sarıyer'de 2017 yılında hizmete açılan Vadistanbul AVM, kısa sürede bölgenin en popüler alışveriş merkezlerinden biri olmayı başardı. 250'den fazla mağazası, eğlence merkezleri ve sinemasıyla Vadiistanbul, bir AVM'de olması beklenen tüm özelliklere sahip. </p> <p>Ulaşım açısından metro bağlantılı füniküler hattı ile ulaşımı kolay olan AVM, aynı zamanda 5.500 araç kapasiteli otoparka sahip olmasıyla öne çıkıyor.</p> <p>750 metre uzunluğundaki açık alışveriş caddesine de sahip olan Vadistanbul, orman manzarası, restoranları, gösteri havuzu, su ve alev jetleri, su perdesi ile de keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Marmaray ile gitmek isterseniz, Yenikapı’da inip M2 metrosuna Hacıosman yönünde aktarma yapmalısınız. Sanayi durağında inip Seyrantepe yönüne binmelisiniz. Ardından füniküler ile aktarma yapabilirsiniz.
  2. Maslak’tan gitmek isterseniz, Yenikapı yönünde metroya binin. Sanayi durağında inip Seyrantepe yönüne binmelisiniz. Ardından füniküler ile aktarma yapabilirsiniz. Ayrıca Büyükdere Caddesi’nden geçen 47L İETT otobüsü ile direkt olarak gidebilirsiniz.
  3. Bebek sahilinden gitmek isterseniz, 59 RS İETT otobüsüne binin ve Sanayi metro durağında inin. Burada Seyrantepe yönünde metroya binmelisiniz. Ardından füniküler ile aktarma yapabilirsiniz.
  4. Beyoğlu’nda Karaköy, Kabataş, Tarlabaşı gibi semtlerden gitmek isterseniz Hacıosman yönünde metroya binin. Sanayi durağında inip Seyrantepe yönüne binmelisiniz. Ardından füniküler ile aktarma yapabilirsiniz.