İstanbul – Zonguldak arası kaç kilometre?

İstanbul ile Zonguldak arası kaç kilometre olduğunu merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazıda İstanbul – Zonguldak arası kara yoluyla kaç kilometre olduğunu en doğru şekilde size söylüyoruz.

İstanbul’dan Zonguldak’a veya Zonguldak’tan İstanbul’a gitmeye hazırlananlar için en önemli soru, yolun kaç kilometre olduğudur. Böylece yolculuğun kaç saat süreceğini ve ne kadar yakıt harcayacağını hesaplayabilir. Sadece özel araba sahipleri için değil, aynı zamanda otobüsle yolculuk yapanlar için de uzaklığın ne kadar olduğu önemlidir.

İstanbul – Zonguldak arası uzaklık ve mesafe hesabı

İstanbul Valiliği ile Zonguldak Valiliği arasındaki 324 kilometre yol vardır. Yolculuk E-80 otoyolundan yapılmış olup Düzce’den Karadeniz sahil yoluna geçilmiştir.

Otobüsle yolculuk durumunda Harem otogarı ile Zonguldak garı arasında 314 kilometre, Esenler Otogarı ile Zonguldak garı arasında 339 kilometre, Alibeyköy’deki cep otogarları ile Zonguldak garı arasında 325 kilometre, Dudullu’daki otogarlar ile Zonguldak garı arasında 301 kilometre, Samandıra Otogarı ile Zonguldak garı arasında 295 kilometre yol vardır.

İstanbul – Zonguldak arası yolculuk kaç saat sürer?

Özel otomobille yolculuk, İstanbul’dan kalkış noktanıza göre 3 saat 45 dakika ile 4 saat 30 dakika arasında sürebilir.

Otobüsle yolculuk; Esenler’den 7 saat, Alibeyköy’den 6 saat 30 dakika, Dudullu’dan 5 saat 30 dakika, Samandıra’dan 5 saat sürer. Otobüsün trafikte takılması durumunda süreler 30 dakika fazla olabilir.