İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bulunan İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi, doğal güzellikleri ve sosyal imkanlarıyla öne çıkan bir dinlenme ve eğlence merkezidir. 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan bu tesis, 200 bin metrekarelik Sultanbeyli Gölet Parkı'nın bir parçasıdır ve İstanbullulara hizmet vermektedir.

Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi, kafeterya ve restoran hizmetlerinin yanı sıra su oyunları, gösteri alanları, amfiler, spor sahaları, çocuk parkları, piknik alanları, yürüyüş yolları ve seyir terasları gibi pek çok sosyal ve kültürel aktivite sunar. 750 metrekarelik açık ve 200 metrekarelik restoran alanı ile toplamda 470 kişiye hizmet verebilme kapasitesine sahip olan tesis, gölet manzarası eşliğinde lezzetli yemekler sunmaktadır.

Tesiste sunulan leziz kahvaltılar ve özenle hazırlanan yemekler, ziyaretçilere gün boyu keyifli bir ara verme fırsatı sağlar. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları ve yürüyüş için mükemmel yollar, aileler ve doğa severler için tercih edilen mekanlardandır. Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi, aynı zamanda çeşitli etkinlik ve organizasyonlar için de ideal bir yerdir.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Eğer özel aracınızla gitmeyi planlıyorsanız, E80 otoyolu üzerinden Fatih Sultan Mehmet çıkışını kullanarak Sultanbeyli yönüne devam edebilirsiniz. Sultanbeyli çıkış tabelasından çıktıktan sonra Fatih Bulvarı boyunca ilerleyip Şalgamlı Caddesi’nden sağa dönerek tesise ulaşabilirsiniz.
  2. Üsküdar’dan Marmaray’a binip Gebze yönünde 17 durak sonrasında Pendik durağında inebilir ve buradan 132V numaralı otobüse binerek 51 durak sonra Gölet durağında inip tesise varabilirsiniz.
  3. Ayrıca, 14KS, 18Ü, 131, 132V ve KM70 numaralı otobüs hatları da Gölet otobüs durağına hizmet vermektedir.

Fotoğraflar

İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi 2
İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi 3
İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi 4
İBB Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisi 5