Yeditepe Üniversitesi’ne giden otobüsler

Yeditepe Üniversitesi’ne giden otobüslerin hangisi olduğunu merak ediyorsanız, burada Yeditepe Üniversitesi’ne giden otobüsler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sizin için Yeditepe Üniversitesi’ne giden tüm otobüslerin listesini hazırladık. Böylece Yeditepe Üniversitesi’ne otobüsle gitmek isterseniz, hangi otobüs hattını tercih etmenizi önceden bilirsiniz.

10A Esatpaşa – Yeditepe Üniversitesi / Ferhatpaşa

Ataişehir Esatpaşa’dan kalkan 10A nolu İETT otobüsü, Ataşehir’in mahallelerinden geçerek Kayışdağı Caddesi üzerinden Yeditepe Üniversitesi’ne gider. Tek yön sefer süresi 44 dakikadır.

133F Acarlar Sitesi – Maltepe / Cevizli Peronlar

Ataşehir Acarlar Sitesi’nden kalkan 133F nolu İETT otobüsü, Yeditepe Üniversitesi önünden geçer, Başıbüyük’ten Zümrütevler üzerinden Maltepe’ye iner ve Tugay Yolu Caddesi’ne kadar gider. Özellikle Maltepe merkeze inmek veya AVM’ye gitmek için kullanabilirsiniz. Tek yön sefer süresi 52 dakikadır.

14KS Sultanbeyli Gölet – Kozyatağı Metro

Sultanbeyli peronlarından kalkan 14KS nolu İETT otobüsü, Sultanbeyli ve Sancaktepe içinden geçerek Yeditepe Üniversitesi önünden geçen Kayışdağı Caddesi’ni kullanarak D-100 otoyoluna iner ve Kozyatağı Metro’ya kadar gider. Tek yön sefer süresi 61 dakikadır.

14TM Tepeüstü – Maltepe Metro / Cevizli Peronlar

Ümraniye Tepeüstü’nden kalkan 14TM nolu İETT otobüsü, Ümraniye’nin mahallelerinden geçerek Kayışdağı Caddesi üzerinden Yeditepe Üniversitesi’ne gider. Başıbüyük’ten Zümrütevler üzerinden Maltepe D-100 otoyoluna iner ve Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi’ne kadar gider. Tek yön sefer süresi 55 dakikadır.

18UK Uzundere – Kozyatağı

Sultanbeyli peronlarından kalkan 18UK nolu İETT otobüsü, Sultanbeyli ve Sancaktepe içinden geçerek Yeditepe Üniversitesi önünden geçen Kayışdağı Caddesi’ni kullanarak D-100 otoyoluna iner ve Kozyatağı Metro’ya kadar gider. Tek yön sefer süresi 60 dakikadır.

19 Ferhatpaşa / Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy

Ataşehir Ahmet Emekliğil ASM önünden kalkan 19 nolu İETT otobüsü, Kayışdağı Caddesi üzerinden Yeditepe Üniversitesi’ne gider. Buradan D-100’e iner ve Kadıköy’e kadar gider. Ayrılık Çeşmesi’nden de geçen otobüs, Rıhtım’a kadar gider. Tek yön sefer süresi 46 dakikadır.

19FB Fındıklı Mahallesi – Bostancı

Ataşehir Üsküdar Caddesi’nden kalkan 19FB nolu İETT otobüsü, direkt olarak Yenidepe Üniversitesi önünden geçerek Üstbostancı’ya kadar iner. Sadece hafta içi sabah ve akşam olmak üzere iki seferi vardır. Tek yön sefer süresi 34 dakikadır.

19FS Ferhatpaşa – Soyak Yenişehir

Ataşehir Ahmet Emekliğil ASM önünden kalkan 19FS nolu İETT otobüsü, Ümraniye Evtaş bloklarına kadar gider. Güzergahı üstünde Yeditepe Üniversitesi vardır. Tek yön sefer süresi 49 dakikadır.

16F Fındıklı Mahallesi – Harem

Yeditepe Üniversitesi alt kapı durağından kalkan 16F nolu İETT otobüsü, Üsküdar Harem’e kadar gider. Kayışdağı Caddesi üzerinden D-100 otoyoluna iner ve ardından D-100’den Üsküdar sahile kadar iner ve Harem otogara gider.