Marmaray ile gidilen yerler

Marmaray, İstanbul’un ulaşımında adeta bir yıldız gibi parlıyor. Marmaray ile o kadar çok yere gidiliyor ki, bir ulaşım aracının bu denli mükemmel bir şekilde şehir ulaşımına hizmet ediyor olması sevindirici. Peki Marmaray ile gidilen yerler tam olarak nerelerdir? Burada Marmaray ile gidilen yerler hakkında nihai bilgi alabilirsiniz.

Öncelikle Marmaray ile gidilen ilçelerden bahsedelim. Marmaray ile Kocaeli’nin Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerine gidilebilir. Anadolu Yakası’nda Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Üsküdar ilçelerine gidilebilir. Avrupa Yakası’nda Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy ve Küçükçekmece ilçelerine gidilebilir.

Marmaray ile gidilen yerler

Anadolu Yakası’nda Marmaray ile gidilen yerler arasında; Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Tepe Nautilus AVM, Fenerbahçe Stadyumu, Üsküdar Meydanı, Kadıköy Özgürlük Parkı, Bostancı Vapur İskelesi, Maltepe Sahil Parkı, Maltepe Hasan Polat Stadyumu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Avicenna Umut Hastanesi, İstMarina AVM yer alır.

Avrupa Yakası’nda Marmaray ile gidilen yerler arasında; Tarihi Yarımada, Sultanahmet Meydanı, Aqua Florya, Florya Plajı, Küçükçekmece Sahil yer alır.