Kadıköy Sultanbeyli otobüs hatları

Kadıköy ile Sultanbeyli arasında çalışan otobüs hatlarının hangileri olduğunu öğrenmek ister misiniz? Burada Kadıköy ile Sultanbeyli arasında çalışan tüm otobüs hatlarını bulabilirsiniz.

18D Sultanbeyli – Kadıköy ve 18K Sultanbeyli – Kadıköy otobüsleri, İETT’nin İstanbul Kadıköy ile Sultanbeyli arasında çalışan ana hatlardır. Ayrıca 18UK Uzundere – Kozyatağı, 14S Sultanbeyli – Kozyatağı Metro, 14KS Sultanbeyli Gölet – Kozyatağı Metro hatları vardır. Şimdi bu hatlara detaylı olarak bakalım.

18D Sultanbeyli – Kadıköy

Sultanbeyli Peronlar’dan kalkan 18D hattı, Kadıköy’e gider. E-80 otoyolunu kullanarak Kayışdağı’ndan ve Kozyatağı’ndan D-100’e iner ve oradan Kadıköy Rıhtım’a kadar gider. Güzergahını aşağıda görebilirsiniz:

18D Sultanbeyli Kadıköy

18K Sultanbeyli – Kadıköy

Sultanbeyli Peronlar’dan kalkan 18K hattı, Kadıköy’e gider. E-80 otoyolunu kullanarak Kayışdağı’ndan ve Kozyatağı’ndan D-100’e iner ve oradan Kadıköy Rıhtım’a kadar gider. 18K ile 18D’nin güzerhahı aynıdır. Güzergahını aşağıda görebilirsiniz:

18K Sultanbeyli Kadıköy

14S Sultanbeyli – Kozyatağı Metro

Sultanbeyli Peronlar’dan kalkan 14S hattı, Kozyatağı metroya gider. Sultanbeyli’den Sancaktepe’ye geçer ve oradan Kayışdağı üzerinden Kozyatağı’na gider. Güzergahını aşağıda görebilirsiniz:

14S Sultanbeyli Kozyatağı Metro

14KS Sultanbeyli Gölet – Kozyatağı Metro

Sultanbeyli Peronlar’dan kalkan 14KS hattı, Kozyatağı metroya gider. Sultanbeyli’den Samandıra’ya geçer ve oradan Kayışdağı üzerinden Kozyatağı’na gider. 14S hattından farkı, Sancaktepe içine fazla girmemesi ve Samandıra’dan dönmesidir. Güzergahını aşağıda görebilirsiniz:

14KS Sultanbeyli Gölet Kozyatağı Metro

18UK Uzundere – Kozyatağı

Sultanbeyli Peronlar’dan kalkan 18UK hattı, Kozyatağı metroya gider. Kalktığı yerden E-80’in kuzeyine geçerek Mecidiye ve Turgut Reis’den Sultanbeyli’ye döner ve Hasanpaşa’dan Samandıra’ya girerek Kayışdağı’na daha yakın bir güzergahtan Kozyatağı’na iner. Güzergahını aşağıda görebilirsiniz:

18UK Uzundere Kozyatağı