Marmaray ile Ağva’ya nasıl gidilir?

Marmaray ile Ağva’ya nasıl gidileceğini gösteren bu rehber ile size yardımcı olmak istiyoruz. Böylece Marmaray ile Ağva’ya gidebilirsiniz ve ardından geri dönebilirsiniz. Marmaray ile Ağva’ya gitmenin yolunu size anlatıyoruz.

Marmaray ile Ağva’ya doğrudan gitmek mümkün değildir, ama aktarma yaparak gidebilirsiniz. Öncelikle bir istasyondan Marmaray trenine binin. Marmaray ile yola çıkın ve size aşağıda belirteceğimiz istasyonda inin.

Marmaray’dan Ağva’ya gitmek için inmeniz gereken istasyon, Üsküdar’dır. Eğer Avrupa Yakası’nda ya da Maltepe’nin batısında iseniz, Üsküdar’a gidin. Buradan 139A İETT otobüsüne binerek Ağva’ya gidebilirsiniz.

Eğer Maltepe iseniz, Marmaray ile Bostancı’ya gidin. Buradan 10 nolu İETT otobüsüne binin ve Ümraniye Engelliler Merkezi’nde otobüsten inip 139A İETT otobüsüne aktarma yapın.

Kartal’dan KM61 veya 131V, Pendik’ten ise 132V veya 132P ile Sancaktepe’ye gidin, Samandıra’da otobüsten inin. Burada UM73, 11ÜS veya 522ST ile Çamlık’a gidin. Buradan 139A İETT otobüsüne aktarma yapın.