Marmaray ile Maltepe Park’a nasıl gidilir?

Marmaray ile Maltepe Park AVM’ye gitmek istiyorsanız, bu kılavuz size yardımcı olacaktır. Maltepe Park, İstanbul Maltepe’de bulunan ve uzun yıllardır hizmet veren bir alışveriş merkezidir.

Maltepe Park’a gitmek için Marmaray kullanmak istiyorsanız, öncelikle Marmaray ile Maltepe Park’a doğrudan gidilmediğini bilmelisiniz. Ancak aktarma yaparak kısa sürede Maltepe Park’a ulaşabilirsiniz.

Marmaray ile Maltepe Park’a gitmek için inmeniz gereken Marmaray duraklarını ve aktarma için kullanmanız gereken ulaşım araçlarını sizinle paylaşıyor olacağız. Merak ediyorsanız, aşağıya doğru okumaya devam edin.

Marmaray ile Maltepe Park’a gitmek için Kartal’da inebilirsiniz. Marmaray’dan Kartal’da indikten sonra KM34 İETT otobüsü ile 25 dakikalık bir yolculuk ile aktarma yapabilirsiniz. Esenkent Metro’da inin ve metronun içindeki alt geçitten karşıya geçin.

Marmaray ile Maltepe Park’a gitmek için Maltepe’de inebilirsiniz. Marmaray’dan Maltepe’de indikten sonra minibüslerin de geçtiği Bağdat Caddesi’ne çıkın ve 133F veya 17S İETT otobüslerinden birine aktarma yapın ve 15 dakikada AVM’ye varın. 133F daha yakında durur.

İşte bu kadar basit, artık Marmaray kullanarak Maltepe Park AVM’ye nasıl gideceğinizi biliyorsunuz.