Şehir Hatları İstinye – Çubuklu arabalı vapur hattı saatleri, güzergahı ve ücreti 2024

Şehir Hatları İstinye – Çubuklu arabalı vapur hattı için güncel güzergah ve durak bilgileri, sefer saatleri, sefer süresi, bilet fiyatları ve hat ile ilgili bilmeniz gereken tüm bilgiler burada.

Hat bilgileri

Şehir Hatları İstinye – Çubuklu arabalı vapur hattını kullanarak İstinye ile Çubuklu arasında seyahat edebilirsiniz. Şehir Hatları tarafından işletilen İstinye - Çubuklu vapur hatlarıyla ilgili en güncel hat bilgileri, hat güzergahı, vapur seferleri, vapur saatleri ve bilet fiyatları gibi bilgileri öğrenmek için okumaya devam edin.

Hat ile ilgili güncel bilgiler; sefer süresi, bilet tarifesi, ücretsiz aktarma olup olmadığı gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

  • 🚢 Hat adı: Şehir Hatları İstinye – Çubuklu arabalı
  • ⚓ Kalkış yeri: İstinye
  • ➡️ Varış yeri: Çubuklu
  • 🌃 Gece seferleri: Yok

Bilet fiyatları

İstanbulkart ile geçerli olan ücret tarifesine göre; araçsız veya bisikletli yolcular için tam 19,21 TL, öğrenci 9,36 TL, indirimli 13,76 TL tahsil edilmektedir.

Motosiklet (Şoför Dahil) 38 TL, Otomobil (Şoför Dahil) 80 TL, Jeep (Şoför Dahil) 105 TL, Minibüs, Küçük Otobüs 115 TL, Azami Yüklü Ağırlığı 3.500 Kilogramı Geçmeyen ve Yük Taşımak İçin İmal Edilmiş N1 Kategorisindeki Motorlu Taşıt (Şoför Dahil) 155 TL, Bisiklet (Yalnızca Yolcu Ücreti) Ücretsiz, Araç İçi Yolcu (Kişi Başı) 19,21 TL.

Kamyonlar, azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmese dahi seferlere kabul edilmeyecektir.

Elektrikli araçlarda %50 indirim uygulanır.

Güzergah

Şehir Hatları İstinye – Çubuklu arabalı vapur hattı güzergahı şöyledir:

  1. İstinye
  2. Çubuklu

Sefer saatleri

Şehir Hatlarının 2024 yılı güncel yaz seferleri, 17 Haziran ile 8 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.

istinye cubuklu arabali vapur seferleri