İSMEK kurslarına nasıl kayıt olunur?

ENSTİTÜ İSTANBUL İSMEK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı hizmet veren ücretsiz eğitim platformudur. İSMEK tarafından hem yüz yüze hem de online olarak eğitimler verilmektedir. İSMEK bünyesinde çok sayıda eğitim merkezi bulunmaktadır. Peki İSMEK kurslarına nasıl kayıt olunur? Bu rehberde İSMEK kurslarına nasıl kayıt olunacağı kısa ve detaylı bir şekilde anlatılmıştır.

İSMEK kurslarına katılabilmek için öncelikle kayıt olmalısınız. İSMEK’in kurslarına kayıt olmak için İSMEK’in web sitesini kullanmalısınız. İSMEK’in web sitesine kayıt olmak için bir İBB hesabı veya İstanbul Senin uygulamasında hesabınız olmalı.

İSMEK kurs kaydı

Aşağıdaki talimatları takip ederek İSMEK kurs kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bir İBB hesabı oluşturun: İBB hesabı oluşturma adresi. Burada kimlik numaranız ve kişisel bilgilerinizi yazarak hesabınızı oluşturun.

ismek kurs kayit 1

İBB hesabınızı oluşturduktan sonra İSMEK kayıt sayfasına girin ve “İBB hesabı ile giriş” seçeneğine tıklayın: İSMEK kayıt sayfası. Burada İSMEK kaydınız yukarıda oluşturduğunuz hesaba göre hızlıca gerçekleşecektir.

ismek kurs kayit 2

Artık İSMEK hesabınız olduğuna göre İSMEK sitesindeki eğitimler kısmından size uygun eğitimi arayabilirsiniz: İSMEK eğitim arama sayfası. Uygun eğitimi bulduktan sonra ilgili kursun sayfasındaki “Hemen Başvur” düğmesine tıklayın.

ismek kurs kayit 3