İSMEK kayıtları ne zaman başlıyor 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) mesleki ve teknik eğitim, kişisel gelişim, el sanatları ve zanaat alanlarında eğitim verdiği Enstitü İstanbul İSMEK’te, 2023-2024 eğitim dönemi kayıtları 4 Eylül 2023’te başladı.

Mesleki ve Teknik Eğitimler, Kişisel Gelişim, Güzel Sanatlar, El Sanatları ve Zanaat olmak üzere 4 ana dal, 23 alan ve binden fazla programla 150 eğitim merkezinde eğitim veren Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni eğitim dönemi 18 Eylül’de başladı.

İstanbul’da hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim olmak üzere vatandaşların eğitim ihtiyaçlarına cevap veren Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni dönem başladı.

İstanbul’un 39 ilçesinde bulunan İSMEK, çoğu ilçede birden fazla şube ile hizmet veriyor. 15’i uzmanlık okulu olmak üzere 150 merkezde eğitim veren İSMEK, 2023-2024 eğitim döneminde 181’i yeni olmak üzere, 1000’in üzerinde eğitim programı ile derslere başladı.

İSMEK’in kurslarına başvuru yapmak isteyenler, https://enstitu.ibb.istanbul/ adresinden İSMEK’in internet sitesine giriş yaparak başvurmak istedikleri programı seçip başvuru yapabiliyorlar.

İSMEK kursları arasında; gitar, bağlama ve keman gibi sanatsal kurslar, pasta ve tatlı yapımı gibi mutfak kursları, AutoCad, 3ds Max, Illustrator, XD, Arduino gibi tasarım uygulamaları da yer alıyor.