İBB Çamlıca Sosyal Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Çamlıca Sosyal Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul'un merkezinde, tarihi ve doğal güzelliklerle bezeli Çamlıca Tepesi'nde konumlanan İBB Çamlıca Sosyal Tesisi, şehir hayatının karmaşasından bir o kadar uzakta, sakin bir ambiyans sağlıyor. Üç bin metrekarelik geniş bir alana kurulu olan bu tesis, dört yüz metrekarelik kapalı restoran alanı, Osmanlı Kahvehanesi ve çeşitli büfeleri barındıran Bahçe Kafeterya ile ziyaretçilere hoşça vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Tesis, Boğaziçi ve Marmara Denizi'nin büyüleyici manzaraları eşliğinde, geleneksel Türk mutfağının en gözde lezzetlerini misafirlerine takdim ediyor. Menüsünde, ızgarada kızarmış köftelerden patlıcanla servis edilen Köfteli Patlıcan Söğürtme gibi özel lezzetler bulunmakta. Bahçe Kafeterya'da, simit, kumpir, gözleme gibi atıştırmalıkların yanında, İstanbul'un 360 derece panoramik görünümünü sunan taş masalar mevcut.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Çamlıca Sosyal Tesisi’ne ulaşım oldukça kolaydır. Eğer özel aracınızla gidiyorsanız, Altunizade’den sonra tabelaları takip ederek tesise ulaşabilirsiniz.
  2. Toplu taşıma tercih edenler için ise, 129T, 11A, 11D, 11E, 11F, 11G, 11K, 11P, 11ST, 11V, 11Y, 11ÜS, 320, 9A, 9Ç ve 9ÜD İETT hat numaralı otobüslerle tesise ulaşım sağlanabilmektedir.
  3. Metro ile Kısıklı’da inip 30 dakilalık yolu taksiyle veya yürüyerek gidebilirsiniz.
  4. Marmaray ile Üsküdar’da inip otobüsle aktarma yapabilirsiniz.

Fotoğraflar

İBB Çamlıca Sosyal Tesisi 5
İBB Çamlıca Sosyal Tesisi 2
İBB Çamlıca Sosyal Tesisi 3
İBB Çamlıca Sosyal Tesisi 4