İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Beykoz Koru Sosyal Tesisi, Boğaz'ın etkileyici manzarasına, zengin yeşilliklerine ve ormanın taze havasına sahiptir. Şehrin yoğunluğundan bir nebze olsun kaçıp, temiz hava almak isteyenler için doğa ile iç içe zaman geçirme fırsatı sunmaktadır.

Beykoz Koru Sosyal Tesisi'ni barındıran Beykoz Korusu, Beykoz ile Paşabahçe arasındaki tepelerden başlayıp Riva'ya dek uzanan ve 150 dönüm alanıyla Boğaziçi'nin en geniş korularından biridir.

Tarihi ağaçları, Boğaz'a hakim manzarası ve yeşil dokusuyla dikkat çeken Beykoz Koru Sosyal Tesisi, 2006 yılından itibaren İstanbullulara restoran hizmeti sağlamaktadır. 2 bin 783 metrekarelik geniş açık alanı ve 711 metrekarelik restoran bölümüyle birlikte, aynı anda 1.000 kişiye kadar hizmet verebilmektedir; düğün, nişan, sünnet, mezuniyet törenleri, iş toplantıları ve iftar yemekleri gibi çeşitli etkinlik ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. İstanbul’un doğasıyla bütünleşmiş bu güzel mekana ulaşım oldukça kolay. İstanbul’un her köşesinden Beykoz Koru Sosyal Tesisi’ne çeşitli yollarla gidilebilir. Beykoz Koru Sosyal Tesisi, Gümüşsuyu Mahallesi, Çubuklu Caddesi, Kemerüstü Sokak No: 15, Beykoz/İstanbul adresinde yer alıyor.
  2. İstanbul’un birçok yerinden Beykoz Koru Sosyal Tesisi’ne toplu taşıma araçlarıyla ulaşım mümkündür. Mesela, Üsküdar Salacak sahilinden hareket eden 15 numaralı İETT otobüsüne binerek Beykoz Korusu durağında inip, 10 dakikalık bir yürüyüş sonrası tesise varabilirsiniz.
  3. Özel Araç ile Ulaşım: Özel aracınızla gelecek ziyaretçiler için tesis bünyesinde otopark mevcuttur. Navigasyon cihazınıza ya da akıllı telefonunuza “Beykoz Koru Sosyal Tesisi” yazarak kolaylıkla yol tarifi alabilirsiniz.

Fotoğraflar

İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi 5
İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi 2
İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi 3
İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisi 4