İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi nerede, nasıl gidilir?

İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

  • 🚌 Otobüs durağı: Arnavutköy (İETT'den durak bilgileri alın)

Hakkında Bilgiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Arnavutköy Sosyal Tesisi, İstanbul'un en güzel mahallelerinden biri olan Arnavutköy'de yer almaktadır. Tarihi dokusu ve benzersiz Boğaz manzarası ile öne çıkan bu tesis, sade ve şık bir ortamda, harika Boğaz manzarasının tadını çıkarmayı daha da keyifli bir hale getirir.

Arnavutköy Sosyal Tesisi, tarihi yalıların izlerini taşıyan ve sahile uzanan dar sokaklarıyla karakteristik bir boğaz köyü atmosferi sunar.

350 metrekarelik geniş bir açık alana sahip bahçe kafeteryası ve 150 metrekarelik restoranı ile Arnavutköy Sosyal Tesisi, aynı anda 255 kişiye hizmet sunabilmektedir. Her mevsim farklı bir güzellik sunan bu mekan, kafeteryasında hoş bir kahvaltı veya kahve molası için idealdir, denize karşı dondurmanın keyfini çıkarabilirsiniz; öğle ve akşam yemekleri için ise restoran bölümü misafirlerini ağırlamaktadır.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. İstanbul’un Boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir zaman geçirebileceğiniz İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi’ne ulaşım oldukça kolaydır. İstanbul’un her yerinden Arnavutköy Sosyal Tesisi’ne ulaşmak için çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Arnavutköy Sosyal Tesisi, Arnavutköy Mahallesi, 1. Cadde, No:72 Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunmaktadır.
  2. İstanbul’un birçok noktasından Arnavutköy Sosyal Tesisi’ne toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Örneğin, Beşiktaş’tan kalkan İETT otobüslerine binip Arnavutköy durağında inerek, kısa bir yürüyüşle tesislere ulaşabilirsiniz.
  3. Özel araç kullanarak ulaşım sağlamak isteyen ziyaretçiler için, tesis bünyesinde otopark mevcuttur. Navigasyon cihazınıza ya da akıllı telefonunuza “Arnavutköy Sosyal Tesisi” girerek buraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fotoğraflar

İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi 5
İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi 2
İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi 3
İBB Arnavutköy Sosyal Tesisi 4