İHE kurabiye fiyatları ve çeşitleri

İHE’nin kurabiyeleri, glutensiz ve uygun fiyatlı olması sebebiyle ilgi çekiyor. İHE’nin kurabiyeleri farklı çeşitlerde sunuluyor. Hijyenik üretilen kurabiyeler, lezzeti ile dikkat çekiyor. Burada, İHE kurabiye fiyatları ve çeşitleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İHE kurabiyeleri ile 5 çayının keyfini çıkartmaya hazır mısınız? Harika kurabiyelerin tadına bakmak için Halk Ekmek büfelerine uğrayabilir veya mobil uygulama ve online satış sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz! İşte İHE kurabiyeleri:

Glütensiz Tuzlu Kurabiye (180 gr)

glutensiz tuzlu kurabiye

Pastörize sıvı yumurta, tereyağı (%24,5), mısır nişastası, mısır unu, glütensiz buğday nişastası, patates nişastası, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), kıvam arttırıcı (guar gum), tuz, şeker, stabilizör (askorbik asit). Yumurta ve yumurta ürünleri, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda fındık, soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri içerebilir.

  • Fiyat: 27,50 TL
  • Online satış bağlantısı: İHE

Glütensiz Tatlı Kurabiye (180 gr)

glutensiz tatlı kurabiye

Patates nişastası, glütensiz buğday nişastası, pastörize sıvı yumurta, şeker, mısır nişastası, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), fındık içi (%8), bitter damla çikolata (%4) [kakao kütlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör (soya lesitini), aroma verici (vanilin)], tereyağı, yumurta akı tozu, kabartıcı (sodyum bikarbonat), kıvam arttırıcı (ksantan gam), stabilizör (askorbik asit). Fındık, yumurta ve yumurta ürünleri, süt ve süt ürünleri, soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri içerir.

  • Fiyat: 27,50 TL
  • Online satış bağlantısı: İHE

Diğer yandan, İHE’nin gluten içeren kurabiyeleri de bulunur. Aşağıdaki kurabiyeler glütenlidir.

Tereyağlı Susamlı Kurabiye (230 gr)

tereyagli susamli kurabiye

Buğday unu, bitkisel yağ (ayçiçek yağı), tereyağı (%10,5), yoğurt, buğday nişastası, (%6) susam, yumurta, kahverengi şeker, kabartıcı (sodyum bikarbonat), tuz. Glüten, yumurta, susam, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda fındık içerebilir.

  • Fiyat: 27,50 TL
  • Online satış bağlantısı: İHE

Yulaflı Keçiboynuzlu Kurabiye (230 gr)

Yulaflı Keçiboynuzlu Kurabiye

Buğday unu, kahverengi şeker, buğday nişastası, ayçiçek yağı, yumurta, yulaf kırması (%7,4), tereyağı (%7,4), tam buğday unu, ayçekirdek içi, kabartıcı (sodyum bikarbonat), keçiboynuzu tozu (%0,25 ), tuz, tarçın. Glüten, yumurta, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam ve fındık içerebilir.

  • Fiyat: 27,50 TL
  • Online satış bağlantısı: İHE

Kakaolu Fındıklı Kurabiye (215 gr)

Kakaolu Fındıklı Kurabiye

Buğday unu, şeker, ayçiçek yağı, tereyağı (%9), fındık(%6,5), yumurta, kakao (%3), kabartıcı (sodyum bikarbonat), mısır nişastası, emülgatör (sodyum asit fosfat), tuz. Glüten, yumurta, fındık, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam içerebilir.

  • Fiyat: 27,50 TL
  • Online satış bağlantısı: İHE