Pendik Marmaray’dan Sabiha Gökçen’e nasıl gidilir?

Pendik Marmaray’dan Sabiha Gökçen’e nasıl gidileceğini öğrenmek için doğru yerdesiniz. Burada, size Pendik YHT İstasyonundan Sabiha Gökçen Havalimanı’na nasıl gidileceğini anlatıyoruz.

Pendik Marmaray’dan Sabiha Gökçen’e otobüs, metro ve taksi ile gidebilirsiniz. Otobüsle giderseniz direkt gidebilirsiniz, çünkü istasyonun önünden kalkar. Ancak metro ile gitmek için metroya ulaşmanız gerekir.

Pendik Marmaray’dan Sabiha Gökçen’e İETT otobüsü ile gitmek için tren istasyonundan çıkın ve Abdülhalik Renda Caddesi’ndeki Pendik Yht İstasyonu otobüs durağında MR60 İETT otobüsüne binin. Bu otobüs direkt olarak Sabiha Gökçen’e gider.

Metro ile gitmek isterseniz, Adnan Menderes Caddesi’nden Pendik metro istasyonuna yaklaşık 15 dakikalık yolu yürüyerek veya bir başka otobüsle aktarma yaparak gidebilirsiniz. Burada, Sabiha Gökçen metrosuna binebilirsiniz.

Taksi ile de gidebilirsiniz. Taksinin Ankara Caddesi üzerinden gittiğinden emin olun. Çünkü Kurtköy – Pendik bağlantısından giderse 2 kat daha fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.