Ümraniye’den Brandium AVM’ye nasıl gidilir?

Ataşehir Küçükbakkalköy’de bulunan Brandium AVM, bölgenin popüler alışveriş merkezlerinden biri konumunda. Peki Ümraniye’den Brandium AVM’ye nasıl gidilir? Ümraniye’den Brandium AVM’ye gitmek isteyenler için bu kılavuzu hazırladık.

Ümraniye’den Brandium AVM’ye farkı güzergahlardan gidebilirsiniz. Aşağıda sırasıyla her paragrafta farklı bir güzergahı anlatıyoruz. Bunların arasından sizin için uygun olanı seçebilirsiniz.

Dudullu – Bostancı metrosunu kullanarak Kayışdağı istasyonunda inerek gidebilirsiniz. Bu metro hattını kullanmak için Necip Fazıl Bulvarı’na gitmeniz gerekir. Ümraniye’de Dudullu, Modoko, İMES istasyonları mevcut.

Yine Necip Fazıl Bulvarı’ndan 19ES, 14A, 14AK nolu İETT otobüslerine binerek de Brandium AVM’ye gidebilirsiniz. Otobüsten Brandium AVM önünceki Kayışdağı Dudullu Caddesi durağında inmelisiniz.

Ümraniye’nin merkezinden Brandium AVM’ye direkt giden bir araç bulunmuyor, ancak 131T, 14ES veya 320 nolu İETT otobüsleri ve Üsküdar – Alemdağ minibüsüne binerek Necip Fazıl Bulvarı’na gidebilirsiniz. Buradan da İETT otobüsü veya metroya binebilirsiniz.