İstanbul’da yanık merkezi olan hastaneler

İstanbul’da yanık merkezi olan hastaneler hakkında bilgi bulacağınız bu sayfada, İstanbul’da yanık merkezi olan hastanelerin hangileri olduğunu ve size en yakın yanık merkezinin nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi

İstanbul’da en iyi yanık tedavi hizmeti verilen yerlerden biri olarak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Yara ve Yanık Merkezi bilinir. Merkezde 20 yanık servis yatağı, 10 kronik yara servis yatağı ve 6 yoğun bakım yatağı vardır. Toplam 36 yatakla Türkiye’nin en donanımlı yanık merkezidir.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Avrupa Yakası’nda bulunan en iyi yanık merkezlerinden biri de Bağcılar’daki hastanede bulunuyor. Bağcılar’daki yanık merkezinde yanık tedavisi yapılıyor. 17 yataklı merkezde yoğun bakımları, ameliyathaneler, oksijen tedavi merkezleri ve yanık rehabilitasyonu bulunuyor.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yanık ünitesi bulunmaktadır. Bu hastanede bulunan yanık merkezi sayesinde yanık hastaları tedavi edilir.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yanık ünitesi bulunan bir diğer hastane de Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Bu hastanedeki yanık merkezinde yanık hastaları tedavi altına alınır.