Kadıköy’den Sabiha Gökçen’e nasıl gidilir?

Kadıköy’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek için kullanabileceğiniz bir dizi toplu ulaşım aracı bulunur. Ayrıca bireysel araç ile de kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Burada Kadıköy’den Sabiha Gökçen’e en çabuk ve uygun fiyatla nasıl gidebileceğinizi tartışacağız.

Kadıköy’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım için Havabüs, İETT ve metro kullanabilirsiniz. Havabüs’ü genellikle turistler tercih eder. Fiyatı daha yüksektir ancak daha fazla konfor ve direkt ulaşım sunar. Metro hem fiyat hem de konfor açısından en uygun ulaşım aracıdır. Ayrıca İETT otobüsü ile de Sabiha’ya gidebilirsiniz.

Kadıköy’den Sabiha Gökçen’e gitmek için kullanabileceğiniz hatlar:

  • Havabüs Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı: Konforlu otobüslerle D-100 üzerinden kısa sürede havalimanına direkt ulaşımı sağlar. 60 dakikada gider ve özel tarifeli bilet keser.
  • M4 Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı: Metro ile havalimanına direkt ulaşımı sağlar. Havalimanında bulunan metro istasyonundan havalimanına girebilirsiniz. 52 dakikada gider ve tek bilet keser.
  • E-11 S.Gökçen H.Limanı-Kadıköy: E-80 otoyolunu kullanarak gider. 84 dakikada gider ve çift bilet keser.
  • E-10 S.Gökçen H.Limanı-Kadıköy: D-100 otoyolunu kullanarak gider. 82 dakikada gider ve çift bilet keser.
  • E-9 Bostancı-S.Gökçen H.Limanı: Bostancı’dan kalkar. Sahil yolunu kullanarak gider. 80 dakikada gider ve çift bilet keser.
  • SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy: E-80 otoyolu üzerinden gider. 87 dakikada gider ve özel tarifeli bilet keser.