İstanbul Anadolu Yakası’nda havuza girilecek yerler

Sıcak havalarda serinlemek isteyenler için İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan en iyi havuzlara göz atıyoruz. Burada İstanbul’un Asya tarafındaki en iyi havuzları keşfedebilirsiniz.

Yüzme mükemmel bir komple vücut egzersizidir. Çeşitli kas gruplarını çalıştırır ve kardiyovasküler sağlığı, dayanıklılığı ve kas gücünü iyileştirmeye yardımcı olur. Suyun kaldırma kuvveti eklemler üzerindeki etkiyi azaltır, bu da yüzmeyi eklem sorunları veya yaralanmaları olan kişiler için mükemmel bir seçenek haline getirir.

Yüzme kalori yakar ve kilo yönetimine ve kaybına yardımcı olabilir. Farklı yüzme tarzları için gereken hareket esnekliği ve genel vücut koordinasyonunu artırır. Suyun sakinleştirici doğası nedeniyle yüzmenin genellikle rahatlatıcı ve stres azaltıcı olduğu düşünülür.

Havuzda yüzmek, dünyanın her yerinde her yaştan insanın keyif aldığı, eğlenceli ve popüler bir spor aktivitesidir. Bu eğlenceden neden eksik kalasınız ki? İşte İstanbul Anadolu Yakası’ndaki en iyi yüzme havuzları…

DSİ Dragos Yüzme Havuzu

dsi̇ dragos yüzme havuzu

Devlet Su İşleri’ne (DSİ) bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Orhantepe, Özveri Sk. No:10, 34865 Kartal/İstanbul (Harita bağlantısı)

Büyük Kulüp Açık Yüzme Havuzu

Büyük Kulüp Açık Yüzme Havuzu

Adres: Caddebostan, Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:42, 34728 Kadıköy/İstanbul (Harita bağlantısı)

Hasan Dogan Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu

Hasan Dogan Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Karlıktepe, Soğanlık Cd. No:49, 34870 Kartal/İstanbul (Harita bağlantısı)

Maltepe Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu

Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu

Maltepe Belediyesi’ne bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Altayçeşme, Batı Sk. No:7, 34843 Maltepe/İstanbul (Harita bağlantısı)

Pavli Sosyal Tesisleri

Pavli Sosyal Tesisleri

Pendik Kaynarca’da Pavli yarım adasında yer almaktadır. Adres: Pavli Sosyal Tesisleri, Kaynarca, 34890 Pendik/İstanbul (Harita bağlantısı)

Türk Balıkadamlar Spor Kulübü Açık Yüzme Havuzu

Türk Balıkadamlar Spor Kulübü Açık Yüzme Havuzu

Adres: Caddebostan, Funda Çk Sk. No: 8/1, 34728 Kadıköy/İstanbul (Harita bağlantısı)

İBB Kurtköy Spor Kompleksi

i̇bb kurtköy spor kompleksi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Harmandere, Reyhan Cd. No:58, 34912 Pendik/İstanbul (Harita bağlantısı)

Fenerbahçe Orduevi Açık Yüzme Havuzu

Fenerbahçe Orduevi Açık Yüzme Havuzu

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Fenerbahçe, Iğrıp Sk. No:28, 34726 Kadıköy/İstanbul (Harita bağlantısı)

Pamukspor Tesisleri

Pamukspor Tesisleri

Adres: Cevizli, Tugay Yolu Cd. No:4, 34846 Maltepe/İstanbul (Harita bağlantısı)

Cevizli Orduevi Açık Yüzme Havuzu

Cevizli Orduevi

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Cevizli Orduevi Balo Salonu, Orhantepe, Turgut Özal Blv., 34865 Kartal/İstanbul (Harita bağlantısı)

Yakacık Yüzme Havuzu

yakacik-yuzme-havuzu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Cumhuriyet, Yüzyıl Cd. No:56, 34876 Kartal/İstanbul (Harita bağlantısı)

Fenerbahçe Spor Kulübü Vefa Küçük Yüzme Havuzu

Fenerbahçe Spor Kulübü Vefa Küçük Yuzme Havuzu

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bağlı bir yüzme havuzudur. Adres: Fenerbahçe Yat Limanı, Fenerbahçe, Fener Kalamış Yolu, 34726 Kadıköy/İstanbul (Harita bağlantısı)

Karayemiş Tesisleri Açık Yüzme Havuzu

Karayemiş Tesisleri Açık Yüzme Havuzu

Adres: Kordonboyu, Turgut Özal Blv. No: 33, 34840 Kartal/İstanbul (Harita bağlantısı)

Club Aydınoğlu

Club Aydınoğlu

Adres: İdealtepe, Namık Kemal Cd. No:96, 34841 Maltepe/İstanbul (Harita bağlantısı)