Canpark AVM nerede, nasıl gidilir?

Canpark AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

CanPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstanbul'un merkezinde yer alan konumu, sıra dışı mimarisi, barındırdığı çok sayıda ünlü marka, restoran-kafe, sinema ve eğlence merkezleri ile keyifli bir alışveriş merkezidir. Ümraniye’de bulunan CanPark AVM ziyaretçilerinin alışveriş, sosyalleşme alışkanlıkları ve ortak alan ihtiyaçlarını tam kapasiteli hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. CanPark AVM, her iki köprüye de 15’er dakika mesafededir. Üsküdar-Çekmeköy Metro hattı üzerinde yer alan AVM’ye ayrıca toplu taşıma araçları ile de rahatlıkla ulaşılabilmektedir. 2.000 araçlık otoparkı, 40.000 m² kiralanabilir alanı, 130 ulusal ve uluslararası markası, bowling salonu, 1.330 kişi kapasiteli 12 adet sinema salonu bulunur.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Metro ile Yamanevler istasyonunda inerek gidilebilir. M5 Üsküdar – Çekmeköy metro hattı güzergahında bulunuyor.
  2. Marmaray ile gitmek isterseniz, Anadolu Yakası’ndan Göztepe’de inip 20K İETT otobüsü, Bostancı’dan 10 nolu İETT otobüsü ile aktarma yapabilirsiniz. Avrupa Yakası’ndan Üsküdar’da inip M5 metrosu ile gidebilirsiniz.
  3. M4 Kadıköy metrosu ile gidecekseniz veya D-100 üzerinden geçen bir İETT otobüsüne binmeniz gerekiyorsa, Göztepe Köprüsü’nde inin ve 20K veya 14DK nolu İETT otobüslerine aktarma yapın.