Buyaka AVM nerede, nasıl gidilir?

Buyaka AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Ümraniye'nin en canlı alışveriş merkezlerinden biridir. 4 katlı alışveriş merkezi, 162 adet mağaza, 100 bin metrekareden fazla kapalı alan, bin 200 araçlık otopark, eğlence merkezleri, yeme-içme mekanları ile kendine has bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Avrupa Yakası’ndan Marmaray ile giderken, Üsküdar’da inip M5 metrosu ile aktarma yapıp Ihlamurkuyu’da inerek gidebilirsiniz.
  2. Anadolu Yakası’ndan Marmaray ile giderken, Bostancı’da inip 10 nolu İETT otobüsü ile aktarma yapıp Ümraniye Engelliler Merkezi’nde inin.
  3. D-100’den gitmek için 130A, 130Ş gibi bir İETT otobüsü ile Göztepe Köprüsü’ne veya M4 metrosu ile Göztepe istasyonuna gidin, oradan 20Ü ile aktarma yapın.
  4. Pendik veya Kartal’dan gitmek için 16A İETT otobüsüne binin ve Göztepe Köprüsü’nde inin, oradan 20Ü ile aktarma yapın.
  5. Sultanbeyli’den 11ÜS, 131, 522ST, UM73 İETT otobüsleri ve Sultanbeyli – Dudullu minibüsü ile gidebilirsiniz.
  6. Samandıra’dan Samandıra Merkez, Sarıgazi’den Sarıgazi ve Çekmeköy’den Çekmeköy metro istasyonları üzerinden gidebilirsiniz. Ihlamurkuyu’da inin.