Watergarden AVM nerede, nasıl gidilir?

Watergarden AVM hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Watergarden AVM, Ataşehir'in göbeğindeki konumu, her zevke uygun geniş ürün yelpazesi, en son trendleri yakından takip eden mağazaları ve eşsiz lezzet duraklarıyla dolu bir alışveriş merkezi. Watergarden AVM'de sanat atölyeleri, canlı performanslar, yaratıcı etkinlikler ve çok daha fazlası var.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Marmaray ile doğrudan ulaşım yoktur ve aktarmalı ulaşım tavsiye edilmez. Yine de nasıl gidileceğini bilmeniz için anlatıyoruz. Bostancı’da inin ve Üstbostancı otobüs durağından 10 nolu İETT otobüsüne binin. Atatşehir Turgut Özal Bulvarı durağında inin ve 10A ve KM46 ile aktarma yapın.
  2. Metro ile Kozyatağı durağında inip 10EK nolu İETT otobüsü ile aktarma yapabilirsiniz. Ayrıca Yenisahra’da inip 8A nolu İETT otobüsü ile aktarma yapabilirsiniz.
  3. Minibüsle Kadıköy-Yenisahra-Yenişehir-Çakmak minibüsü ile gidilir. Bu minibüse Kadıköy’den binilir, ancak Yenisahra metro istasyonundan da geçer. D-100’de veya metroda inip binebilirsiniz.
  4. Ümraniye’den ulaşım için 20K nolu İETT otobüsüne binip Hz. Hüseyin Cami durağında inebilirsiniz. Ayrıca Kadıköy – Örnek Mahallesi, Ümraniye Çarşi – 3001. Cd – Göztepe Hastane minibüsleri ile gidebilirsiniz. 13 nolu İETT otobüsü ile de gidebilirsiniz, ancak çok dolanıyor.
  5. Üsküdar’dan ulaşım için 13 nolu İETT otobüsünü kullanabilirsiniz, ancak çok dolanır. Onun yerine D-100’den metro ile gidip ardından aktarma yapabilirsiniz veya 6 nolu İETT otobüsü ile Esatpaşa’ya gidip oradan 10A veya 10EK ile aktarma yapabilirsiniz.
  6. Kadıköy’den 8A nolu İETT otobüsü ile direkt gidebilirsiniz.
  7. Sancaktepe’den 20D nolu İETT otobüsü ile direkt gidebilirsiniz.