Bağcılar Belediyesi WhatsApp şikayet hattı

Bağcılar Belediyesi WhatsApp şikayet hattı numarası 0552 410 06 00‘dır. Bu numaranın üstüne dokunarak hızlıca Bağcılar Belediyesi’ne WhatsApp üzerinden mesaj, fotoğraf ve video gönderebilirsiniz.

İstanbul Arnavutköy’deki vatandaşların ilçe belediyesine şikayet ve ihbarda bulunmak için kullanabilecekleri WhatsApp hattı numarası belli oldu. Bağcılar Belediyesi ihbar hattı üzerinden çekmiş olduğunuz fotoğraf ve videoları Bağcılar Belediyesi’ne ulaştırabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi WhatsApp hattı

Avrupa Yakası’nda yer alan Bağcılar Belediyesi, vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri kayıt altına almak için WhatsApp uygulamasını da kullanıyor. Bu sayede vatandaşlar WhatsApp üzerinden doğrudan mesaj göndererek şikayetlerini hemen iletebilir.

Bağcılar Belediyesi iletişim personeli tarafından hızlıca geri dönüş yapılan vatandaşlar şikayetleri, ilgili birimlere ve müdürlüklere aktarılır ve sonucu hakkında geri dönüş sağlanır. Bu anlamda gönderilen tüm ihbarlar değerlendirildikten sonra bir sonuca ulaşılır ve ardından insanlara son durumla ilgili bilgi verilir.

Bağcılar Belediyesi’ne WhatsApp üzerinden göndermek istediğiniz fotoğraf ve videoları, yazının başında yer alan Bağcılar Belediyesi’nin WhatsApp numarasına gönderin. Bunları göndermek için uygulamada fotoğraf ve video gönderme seçeneğini kullanmalısınız. Ardından mesajlarınız belediye personeli tarafından hemen işleme alınır.