İstanbul’da müze kart nereden alınır?

İstanbul’da müze kart satın almak için nereye gitmeniz gerektiğini öğrenmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. İstanbul’da Müzekart almak için nereye gitmelisiniz? Müze kart için İstanbul’da 11 adet satış noktası bulunmaktadır.

İstanbul, iki bin yılı aşkın bir süredir zengin ve çeşitli bir tarihe ve kültüre sahip bir şehirdir. İstanbul’da çok sayıda müze, tarihi yapı ve ören yeri bulunmaktadır. Müze kart satış noktalarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Tarihi bu denli zengin olan İstanbul’da müze kartı ile gezebileceğiniz çok sayıda müze vardır. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müzelerde geçerli olan Müzekart ile İstanbul’daki çoğu müzeye girebilirsiniz.

İstanbul Müzekart satış noktaları

İşte İstanbul’da müze kart satış noktaları:

Müze kart ile sadece Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve Milli Saraylar’a bağlı müzelere girebileceğinizi unutmayın. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müzelerde geçerli değildir.

Müze kart çeşitleri farklı kategorilere ayrılmıştır. MuseumPass Türkiye ile Dolmabahçe Sarayı dışındaki tüm müzelere girebilirsiniz. Museum Pass İstanbul ile İstanbul’daki 13 müze

İstanbul’un tarihi, farklı medeniyetlerin, kültürlerin ve geleneklerin katmanlarıyla örülmüş büyüleyici bir duvar halısıdır. İmparatorlukların yükselişine ve düşüşüne tanık olmuş, bu da onu bugüne kadar gelişmeye devam eden bir hikaye ile gerçekten eşsiz ve büyüleyici bir şehir haline getirmiştir.