İstanbul Kart nerede geçiyor?

İstanbul Kart, bir ulaşım aracından daha fazlası olarak, günlük yaşamı kolaylaştıran bir araç haline gelmiştir. İstanbul’un her köşesindeki toplu taşıma, çeşitli marketler ve sosyal tesislerde geçerli olan İstanbul Kart ile seyahatler hem ekonomik hem de konforlu bir deneyim sunar. İSPARK otoparkları gibi hizmet noktalarında da kullanılabilir.

Ulaşımın ötesinde, zincir marketler, kafeler, restoranlar ve sosyal tesislerde de İstanbul Kart kullanabilirsiniz. A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde alışverişlerinizde ödeme aracı olarak İstanbul Kart’ı tercih edebilirsiniz. Kültürel mekanlarda, Miniatürk veya Panorama 1453’te de İstanbul Kart geçerlidir.

Online alışverişlerde de İstanbul Kart kullanımı mümkündür. Getir veya İş Bankası Maximum Mobil gibi platformlarda alışverişinizi İstanbul Kart ile yapabilirsiniz, böylece nakit taşıma derdinden kurtulursunuz.

İstanbul Kart’a sahip olmak kolaydır. Zincir marketler, biletmatikler, bireysel temsilcilikler ve online platformlar aracılığıyla kartınızı edinebilir ve bakiye yükleyebilirsiniz. Mobil bankacılık uygulamalarıyla da işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İstanbul Kart, İstanbul’da yaşayanlar için olduğu kadar ziyaretçiler için de önemli bir araçtır. İstanbul’un imkanlarından tam olarak yararlanmak ve şehir içi seyahatleri sorunsuzca yapmak için İstanbul Kart’ınızı yanınızda bulundurun. İstanbul Kart ile şehrin ritmini hissedin ve hayatınızı kolaylaştırın.