İBB Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri nerede, nasıl gidilir?

İBB Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri, İstanbul Beşiktaş'ta Yıldız Parkı'nın içinde yer alan ve ziyaretçilerine temiz orman havası ve güzel bir manzara eşliğinde çay ve kahve keyfi sunan bir mekandır. Restoran hizmeti sunmayan tesis, Pazartesi günleri kapalıdır ve özellikle hafta sonları gezilerinizin ardından rahatlayabileceğiniz bir kafeterya menüsüne sahiptir. Etrafında gezi alanları ve çocuk parkı bulunan bu sosyal tesis, doğal bir ortamda enerji depolamak isteyenler için idealdir.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Adres: Yıldız Mahallesi, Yıldız Caddesi No: 62 P.K. 34349 Beşiktaş. Ulaşım için özel araç, yürüyüş veya otobüs kullanılabilir ve tesisin yakınında ücretli bir otopark bulunmaktadır.
  2. Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, Yıldız Sarayı’nın arka tarafında yer alır. Tesise ulaşım için, Taksim Meydanı’ndan yaklaşık 4 km mesafede olduğunu ve özel aracınızla 10 dakika içinde ulaşabileceğinizi belirtmek gerekir. Toplu taşıma kullanacaklar ise tramvay ile Yahya Efendi durağında inip yürüyerek tesise varabilirler.