Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi İETT otobüs geçer, hangi Metro veya Marmaray durakta inmek gerekir gibi akıllı ulaşım bilgileri ile çalışma saatleri ve telefon numarası.

Adres ve İletişim

Hangi Durakta?

Hakkında Bilgiler

Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Pendik'te hizmet vermekte olan, Anadolu Yakası'nın en donanımlı hastanelerinden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Maltepe, Kartal, Pendik, Sultanbeyli ve Sancaktepe gibi ilçelerden gelen hastaların tedavi olduğu, önemli bir hastane olarak biliniyor.

Yol Tarifi - Nasıl Gidilir?

Aşağıdaki yol tariflerinden birini kullanarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz:

  1. Kartal, Maltepe merkezden Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için Marmaray ile Pendik’e gidin ve Pendik’ten 132V, 132P, 133A İETT otobüsleriyle aktarma yapın.
  2. D-100’e yakın bir yerden Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için metroya binin ve metrodan Fevzi Çakmak – Hastane durağında inin.
  3. Tuzla’dan Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için KM12 veya KM13 ile Tavşantepe metro istasyonuna gidin. Oradan metroyla ulaşabilirsiniz.
  4. Sancaktepe’den 19YK veya ÇM43 ile Kartal Köprüsünde inin ve oradan metroya binerek gidin.
  5. Sultanbeyli’den 132P veya 132V İETT otobüsleriyle gidebilirsiniz.