Çekmeköy’den Sultanbeyli’ye giden otobüsler

Çekmeköy’den Sultanbeyli’ye giden otobüsler hakkında bilgi almak istiyorsanız, burada Çekmeköy ile Sultanbeyli arasında seyahat etmenizi sağlayacak otobüs hatlarını öğrenebilirsiniz.

Halihazırda İETT’nin Çekmeköy’den Sultanbeyli’ye giden çok sayıda otobüs hattı bulunuyor. Birbirine oldukça yakın olan bu iki ilçe arasında doğrudan veya transit olarak geçen bazı İETT otobüs hatları var.

Çekmeköy’ün kurulu olduğu alandan dolayı otobüse binilecek konuma göre farklı hatlardan bahsettik.

Çekmeköy Belediyesi civarından Çekmeköy Kavşağı olarak bilinen Şile Otoyolu Hamza Yerlikaya Bulvarı yakınlarındaki duraktan 11ÜS veya 522ST otobüsüne binerek Sultanbeyli’ye gidebilirsiniz.

Mahmet Akif Ersoy Mahallesi’nden, Alemdağ Caddesi üzerinden 11ÜS, 131, UM73 otobüsüne binerek Sultanbeyli’ye gidebilirsiniz.

Nişantepe’den Sultanbeyli’ye gitmek isterseniz, önce Çekmeköy merkeze giden bir otobüse binmeli ve ardından Sultanbeyli’ye aktarma yapmalısınız. ÇM44, 14A, 522 veya 11A İETT otobüsleri ile merkeze inin ve oradan 11ÜS veya UM73’e binerek Sultanbeyli’ye gidin.

Reşadiye’den Sultanbeyli’ye gitmek isterseniz, önce Çekmeköy merkeze giden bir otobüse binmeli ve ardından Sultanbeyli’ye aktarma yapmalısınız. ÇM44, veya 11R İETT otobüsleri ile merkeze inin ve oradan 11ÜS veya UM73’e binerek Sultanbeyli’ye gidin.