Şirinevler’den Çam Sakura Hastanesi’ne nasıl gidilir

Şirinevler’den Çam Sakura Hastanesi’ne gitmek isteyenler nasıl gideceklerini merak ediyor. Biz de burada tam olarak bunu açıklıyoruz. Bu rehber ile Bahçelievler Şirinevler’den Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz.

Çok muhteşem bir hastane olan devasa bir kompleks olarak inşa edilen en güzel şehir hastanelerinden biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nd Şirinevler’den ulaşım oldukça kolay.

Şirinevler’den Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne gitmek için izlemeniz gereken farklı yollar burada sıralanmıştır. Sizin için en doğru güzergahı seçerek kısa sürede hastaneye varabilirsiniz.

Kendi aracınızla

Öncelikle kendi arabanızla gidecekseniz, Mahmutbey – Havaalanı Bağlantı yolunu kullanarak E-80 otoyoluna kadar gidin ve Mall of İstanbul’un olduğu kavşaktan Atatürk Bulvarı’na girin. Bulvarı takip ederseniz hastaneye ulaşırsınız. Böylece yaklaşık olarak 45 dakikada hastanede olursunuz.

Toplu ulaşımla

Dumlupınar Caddesi Yanyolu’ndaki Şirinevler durağından 79B ve 79G Kayaşehir İETT otobüslerine binerek direkt olarak hastaneye gidebilirsiniz. Bu şekilde ulaşım yaklaşık olarak 50 dakika tutmaktadır.

Dumlupınar Caddesi Yanyolu’ndaki Kuleli veya Kuyumcukent Kavşağı’ndaki Yenibosna Köyaltı durağından 79K Kayaşehir İETT otobüsüne binerek direkt olarak hastaneye gidebilirsiniz. Bu şekilde ulaşım yaklaşık olarak 55 dakika tutmaktadır.

Ayrıca 98M İETT otobüsü ile Mahmutbey metro istasyonuna giderek buradan hastaneye giden M3 metrosuna binebilirsiniz. Bu şekilde ulaşım yaklaşık olarak 1 saat tutmaktadır.

Dumlupınar Caddesi Yanyolu’ndaki Kültür Üniversitesi durağından HS11 İETT otobüsüne binerek direkt olarak hastaneye gidebilirsiniz. Bu şekilde ulaşım yaklaşık olarak 1 saat tutmaktadır.