Marmaray ile Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidilir?

Kadıköy Göztepe’de bulunan Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi veya yeni adıyla Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi için yol tarifi soranlar, Marmaray ile nasıl gideceklerini merak ediyorlar. Burada, Marmaray ile Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne Marmaray ile gitmek için inmeniz gereken Marmaray durağı Göztepe’dir. Ancak bu hastaneye direkt olarak Marmaray gitmez, trenden indikten sonra yürümeniz gerekir. Bu durumda yürümeniz gereken mesafe 1.3 kilometredir ve 18 dakika tutar.

göztepeden goztepe-egitim-arastirma-hastanesi yol tarifi

Eğer yürümek istemezseniz, Söğütlüçeşme istasyonunda inip 8E, 14B, 14ES nolu İETT otobüsleriyle direkt olarak hastaneye aktarma yapabilirsiniz. Otobüs yaklaşık 15 dakikada hastaneye varır. 19ES, 14AK, 15SK, 19F, 19S nolu otobüslere de binebilirsiniz. Hastane önündeki caddede inebilirsiniz.

Bu yol tarifleri, şimdilik Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Marmaray ile gitmek için en iyi güzergahlardır. Göztepe’de indikten sonra yürümek yerine taksiye de binebilirsiniz.