İstanbul – Çorum arası kaç kilometre?

İstanbul ile Çorum arası kaç kilometre olduğunu merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazıda İstanbul – Çorum arası kara yoluyla kaç kilometre olduğunu en doğru şekilde size söylüyoruz.

İstanbul’dan Çorum’a veya Çorum’dan İstanbul’a gitmeye hazırlananlar için en önemli soru, yolun kaç kilometre olduğudur. Böylece yolculuğun kaç saat süreceğini ve ne kadar yakıt harcayacağını hesaplayabilir. Sadece özel araba sahipleri için değil, aynı zamanda otobüsle yolculuk yapanlar için de uzaklığın ne kadar olduğu önemlidir.

İstanbul – Çorum arası uzaklık ve mesafe hesabı

İstanbul Valiliği ile Çorum Valiliği arasındaki 620 kilometre yol vardır. Yolculuk E-80 veya Anadolu Otoyolu üzerinden yapılmış olup Bolu ve Gerede üzerinden geçilmiştir. Ankara’dan dilerseniz Çankırı üstünden gidin veya Tosya yolundan devam edin, aynı mesafede varırsınız.

Otobüsle yolculuk durumunda Harem otogarı ile Çorum garı arasında 611 kilometre, Esenler Otogarı ile Çorum garı arasında 696 kilometre, Alibeyköy’deki cep otogarları ile Çorum garı arasında 687 kilometre, Dudullu’daki otogarlar ile Çorum garı arasında 597 kilometre, Samandıra Otogarı ile Çorum garı arasında 591 kilometre yol vardır.

İstanbul – Çorum arası yolculuk kaç saat sürer?

Özel otomobille yolculuk, İstanbul’dan kalkış noktanıza göre 6 saat 45 dakika ile 7 saat 30 dakika arasında sürebilir.

Otobüsle yolculuk; Esenler’den 11 saat 45 dakika, Alibeyköy’den 11 saat 25 dakika, Dudullu’dan 10 saat, Samandıra’dan 9 saat 30 dakika sürer. Otobüsün trafikte takılması durumunda süreler 30 dakika fazla olabilir.